www.quadsoftware.com
FAQ  FAQ   Search  Search   Memberlist  Memberlist   Usergroups  Usergroups
Register  ::  Log in Log in to check your private messages


Post new topic  Reply to topic
 running grome with windows and Ubuntu on the same machine « View previous topic :: View next topic » 
Author Message
kalwalt
PostPosted: Sat May 24, 2014 9:08 pm    Post subject: running grome with windows and Ubuntu on the same machine Reply with quote



Joined: 22 Apr 2013
Posts: 16

Does it possible? I'm super fan of linux OS but i have installed Grome on my Windows partition, now i'm considering to try it on my linux partition (the same machine) after installation, and license activation process i get an 'error 17' invalid license with my windows license, must i deactivate the app on the windows partition before to activate on Ubuntu on the same machine? Does is not possible to use on the same machine the same license?
Thanks Smile
Back to top
View user's profile Send private message
ALicu
PostPosted: Wed May 28, 2014 12:50 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: 12 Feb 2007
Posts: 1326

Hi,

Probably the license activation algorithm detects a different hardware configuration (which should not happen, because you are running on the same machine). You may try to run Grome as administrator (right click on Grome.exe from Builder/Bin32 or Builder/Bin64 and choose Run As Administrator) to see if you get the same error.

If the error persists, please send us an email with the new hardware ID generated on the Linux partition and we will create a secondary license file for you.

Kind Regards,
Adrian L.
Back to top
View user's profile Send private message
kalwalt
PostPosted: Wed May 28, 2014 2:44 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: 22 Apr 2013
Posts: 16

Running an application with administrative privilegies under wine is not simple and obvious, i send to you @Alicu an e-mail with my data.
thanks for your support! Smile
Back to top
View user's profile Send private message
ALicu
PostPosted: Wed May 28, 2014 2:49 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: 12 Feb 2007
Posts: 1326

Yes, the new license ID indicate that not all hardware components were identified (some need admin privileges). I've sent you another license to be used for this installation. Let me know if you have any issues.

Kind Regards,
Adrian
Back to top
View user's profile Send private message
kalwalt
PostPosted: Wed May 28, 2014 3:08 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: 22 Apr 2013
Posts: 16

i received the key and now i can work with Grome under wine! very good!
i notice a little issue scrolling the properties windows, they became unusable and unreadable, but expanding them solved partially this issue, maybe a lack with wine, i have to investigate on this.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1

Jump to:  



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Based on a template by Dustin Baccetti
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group