www.quadsoftware.com
FAQ  FAQ   Search  Search   Memberlist  Memberlist   Usergroups  Usergroups
Register  ::  Log in Log in to check your private messages


Post new topic  Reply to topic
 Presets are now gone ? « View previous topic :: View next topic » 
Author Message
Spikelife
PostPosted: Sat Dec 20, 2008 9:20 pm    Post subject: Presets are now gone ? Reply with quote



Joined: 29 Nov 2007
Posts: 8

Also, after installing 12/5 update the presets are now gone ?
Back to top
View user's profile Send private message
ALicu
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 9:13 am    Post subject: Reply with quote



Joined: 12 Feb 2007
Posts: 1326

Hi,

I've just checked the setup scripts and the presets are there while if you have previous presets they are not overwritten by installing on top of older build. What presets are you referring to? From what tools? And also your own presets or the default ones that come with Grome.

You can find the default presets for Professional version here:

http://www.quadsoftware.com/storage/DefaultProEdition.presets

Just import then using Tools -> Manage Tools Presets from the menu.

Before you do the import please send me the following file:

/Builder/Scripts/Configs/default/configuration.registry

This should contain your presets. I want to check out if the format is valid or not.

Best Regards,
Adrian L.
Back to top
View user's profile Send private message
Spikelife
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 4:10 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: 29 Nov 2007
Posts: 8

Will do .. ty very much.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1

Jump to:  



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Based on a template by Dustin Baccetti
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group