www.quadsoftware.com
FAQ  FAQ   Search  Search   Memberlist  Memberlist   Usergroups  Usergroups
Register  ::  Log in Log in to check your private messages


Post new topic  Reply to topic
 Problem with selecting a zone « View previous topic :: View next topic » 
Author Message
Ballrog
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 12:36 pm    Post subject: Problem with selecting a zone Reply with quote



Joined: 24 Feb 2008
Posts: 2

Hi
Ive downloaded and installed the demo version and followed the first tutorial about making zones. So far ive manage to create a zone but after its created, im not able to select the zone like shown in the tutorial no matter where i click on the zone. Im probably overlooking something obvious, but i cant figure out what im doing wrong?
Back to top
View user's profile Send private message
mikey1968
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 11:54 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: 19 Dec 2007
Posts: 6

Hi

Keep Control key and mouse left button pressed to select a zone.

CTRL-A Selects them all.

Also you can draw a rectangle around the zones: Keep Control key and mouse left button pressed while moving the mouse to define a rectangular selection zone.

ALT and left mouse key unselects the zone.

Once zones are selected you can do all kinds of selection options from the scene panel.


Mikey.
Back to top
View user's profile Send private message
Ballrog
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 7:16 am    Post subject: Reply with quote



Joined: 24 Feb 2008
Posts: 2

Yes that seems to do the trick Smile
Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1

Jump to:  



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Based on a template by Dustin Baccetti
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group