www.quadsoftware.com
FAQ  FAQ   Search  Search   Memberlist  Memberlist   Usergroups  Usergroups
Register  ::  Log in Log in to check your private messages


Post new topic  Reply to topic
 Import of HF map « View previous topic :: View next topic » 
Author Message
makit3d
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 7:21 pm    Post subject: Import of HF map Reply with quote



Joined: 10 Feb 2007
Posts: 123

This is one I've been having since I first used Grome. I have created a series of HF maps from Global Mapper.
Each is a .PNG file and 512px square.
I converted one image to .BMP @ 16bit
Created a new file (in PS), copied the terrain data to it and saved to .BMP @ 8bit (index)

In all cases these file will not open in Grome when doing a QImport. I'll provide a link in email to these files for debug if you wish.
Back to top
View user's profile Send private message
ALicu
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 7:26 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: 12 Feb 2007
Posts: 1326

Hello,

Can you send me a message with a link to such a file for me to debug?
(use licu@quadsoftware.com or a personal message on the forum).

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
makit3d
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 8:07 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: 10 Feb 2007
Posts: 123

Sent with a link to a location with 2 files. The original and one of the converted .BMP files.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1

Jump to:  



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Based on a template by Dustin Baccetti
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group